Huur een Biathlonsimulator voor een levensechte schietervaring zonder risico

Adventure ent.

Een biathlonsimulator: schieten zonder kogels

Maak kennis met de biathlonsimulator, een levensechte schietstand die door iedereen vanaf 6 jaar gebruikt kan worden. Bij de biathlonsimulator wordt er gebruik gemaakt van lasertechnologie, waardoor het 100% veilig is en overal ingezet kan worden. Dit maakt het niet alleen geschikt voor grotere locaties, zoals een sporthal, maar ook voor kleinere ruimtes zoals een beursstand, clublokaal of leslokaal.

Een spectaculaire ervaring voor toeschouwers

Een biathlonsimulator set bestaat uit een geweer en een doel met telkens 5 rozen. Bij elk gelukt schot gaat de roos groen oplichten, wat het voor toeschouwers gemakkelijk maakt om het schietproces te volgen. Dit zorgt voor een extra dimensie aan de schietervaring en vergroot de spektakelwaarde van het evenement. De moeilijkheidsgraad en de schietafstand kunnen moeiteloos aangepast worden, zodat het voor zowel beginners als gevorderden een uitdaging blijft.

Veelzijdige inzetbaarheid

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, sportdag of verjaardagsfeestje, de biathlonsimulator is de ideale activiteit om toe te voegen aan het programma. De mogelijkheid om de simulator op verschillende niveaus in te stellen, maakt het geschikt voor een brede doelgroep. Daarnaast is het huren van de biathlonsimulator zeer gemakkelijk en snel te regelen.

Wacht niet langer en ervaar zelf hoe het is om een levensechte schietervaring te beleven zonder enig risico. Neem contact op met Adventure-ent voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Bekijk de prijzen