Over Adventure ent.

Adventure-ent is dé partner voor wie op zoek is naar leuke activiteiten en volksspelen om elk feestje of evenement op te fleuren. Wij zijn gevestigd in zowel Tienen als Maldegem en staan garant voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Ons assortiment bestaat uit verschillende volksspelen, minigolfbanen en lasershooting sets. Hiermee creëer je gemakkelijk een leuke sfeer op elk feestje, van kleinere tuinfeesten tot grote evenementen. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Bij Adventure-ent zijn we er trots op om oude volksspelen nieuw leven in te blazen en ze te verhuren voor feestjes en evenementen. Deze oude spelen hebben nog steeds een onmiskenbare charme en kunnen door jong en oud gespeeld worden. Ze zorgen voor uren plezier en zijn ideaal om de sfeer op een feestje te verhogen.

De meeste van deze volksspelen komen oorspronkelijk uit de herberg en dienden als vermaak voor de klanten. Het waren de flipperkasten en bingotoestellen van hun tijd. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd en aangepast, maar de basis blijft hetzelfde: ze bieden ontspanning en plezier voor iedereen.

Bij Adventure-ent streven we ernaar om een goede service te bieden en een persoonlijke aanpak te hanteren. Wij denken graag met onze klanten mee om de activiteiten te kiezen die het beste bij hun wensen en budget passen. Zo maken wij van elk feestje een succesvol evenement waarbij plezier voorop staat.

Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring in het verhuren van volksspelen, minigolfbanen en lasershooting sets. Door ons ruime aanbod en uitgebreide kennis zijn wij in staat om voor elk feestje of evenement een passend aanbod te verzorgen. Bij Adventure-ent gaan we voor een persoonlijke service en een geslaagd feestje voor iedereen!

  • De spelen kunnen gehuurd worden per dag of voor meerdere dagen.
  • Bij een volksspelenpakket kiest u vrij 10 spelen.
  • De volksspelen kunnen na afspraak afgehaald worden in ons magazijn te Tienen (Vlaams-Brabant) of Maldegem (Oost-Vlaanderen).
  • De vermelde tarieven zijn exclusief levering.
  • Leveren door ons is mogelijk. Hiervoor rekenen wij een kilometervergoeding aan.

 

Adventure ent volksspelen Maldegem

Magazijn in Kleit, Urselweg 19
9990 Maldegem

Frank volksspelen MaldegemVolksspelen maldegem verhuur en leveringen
   
 
   

Wij zoeken steeds naar nieuwe en oude volkspelen. Suggesties zijn altijd welkom.