Promotie: volksspelen pakket 10 spelen voor slechts €100 !!

Adventure ent.

Volksspelen pakket voordeelpakket 10 spelen voor 100€Met ons volksspelen pakket haal je gegarandeerd uren speelplezier in huis. Of je nu een familiefeestje, bedrijfsevenement of buurtbarbecue organiseert, met onze spelen zorg je voor een gezellige en ontspannen sfeer. Bovendien kan je de set helemaal zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat naar zijn of haar zin bij zit.

Hoe werkt het huren van volksspelen pakket?

Het is heel eenvoudig: je plaatst gewoon je 10 favoriete spelen in de winkelmand en vraagt een offerte aan. Wij komen vervolgens bij je terug met de bevestiging van je bestelling en zorgen dat alle spelen op tijd geleverd worden. In de meeste gevallen kunnen we alle spelen garanderen. Mocht er toch onverhoopt een spel niet voorradig zijn, dan bieden we je uiteraard een gelijkwaardig alternatief aan.

Bij Adventure-ent zijn we trots op ons ruime assortiment aan volksspelen en de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd in het verhuren van deze spelen. Bij ons kan je dan ook rekenen op een uitstekende service en persoonlijke aanpak. Wij denken graag met je mee om de spelen te kiezen die het beste bij jouw wensen en budget passen. Zo maken we van jouw feest of evenement een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Wacht dus niet langer en maak gebruik van onze promotie om jouw feest of evenement extra leuk te maken!

tafelhockey huren reuze vier op een rij huren kings kubb huren West-Vlaanderen