Veelgestelde vragen

Adventure ent.

FAQ

  1. Wat is Adventure-ent? Adventure-ent is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van leuke activiteiten en volksspelen voor elk soort feestje of evenement. We hebben een ruim assortiment van volksspelen, minigolfbanen en lasershooting sets, en ons doel is om voor elk feestje een passend aanbod te verzorgen.

  2. Welke activiteiten bieden jullie aan? Ons assortiment bestaat uit verschillende volksspelen, minigolfbanen en lasershooting sets. Hiermee creëer je gemakkelijk een leuke sfeer op elk feestje, van kleinere tuinfeesten tot grote evenementen. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

  3. Hoe huur ik jullie producten? Je kunt onze producten gemakkelijk huren via onze website. Kies de activiteit(en) die je wilt huren, vul de gewenste huurdatum(en) in en voeg toe aan je winkelmandje. Vervolgens kun je het afleveradres en de betalingswijze invullen en je bestelling afronden.

  4. Wat zijn de huurtarieven? Onze tarieven zijn afhankelijk van de huurperiode en het aantal gehuurde activiteiten. Je kunt onze tarieven vinden op onze website, bij de productbeschrijvingen van elk van onze spelen.

  5. Kunnen jullie de gehuurde activiteiten bij ons afleveren? Ja, wij kunnen de gehuurde activiteiten bij je afleveren. Hiervoor rekenen wij een kilometervergoeding aan. Je kunt hierover meer informatie vinden op onze website.

  6. Hoe lang mag ik de activiteiten huren? Onze activiteiten kunnen gehuurd worden per dag of voor meerdere dagen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de huurperiodes van onze producten.

  7. Kan ik de activiteiten zelf afhalen? Ja, je kunt de activiteiten na afspraak afhalen in ons magazijn te Tienen (Vlaams-Brabant) of Maldegem (Oost-Vlaanderen).

  8. Hoe kan ik betalen? Je kunt bij ons betalen via bankoverschrijving of via online betaalmethoden zoals Bancontact, iDEAL, of creditcard.

  9. Wat gebeurt er als er iets kapot gaat tijdens de huurperiode? Als er iets kapot gaat tijdens de huurperiode, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen samen met jou kijken naar een passende oplossing.

Hopelijk hebben we je vragen kunnen beantwoorden. Mocht je toch nog meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!